Direktlänk till inlägg 16 december 2008
Då var det dags igen att planera vad vi ska ha på julbordet detta år, åkte ner till mamma och hade syster i luren. Vi brukar varje år säga att vi tar bara det som vi verkligen vill ha och så gjorde vi även detta år.
Det blir:
ägghalvor med majo och räkor, fyra sorters sill, inlagd strömming, rökt lax, rökt ål, skinka, Jansson, leverpastej, rökt rågdjur (tack Norpan), revbensspjäl, prinskorv (med viss tveksamhet), köttbullar, kroppkakor, kanelkryddad rödbetssallad, kokta rödbetor med getost,baconlindade dadlar, trattkantareller med gorgonzola, hembakat knäckebröd och god Ölandsost samt massor med såser och grönsaker och att icke förglömma ostkaka med trädgårdens björnbär och grädde.
Must, julöl och en liten snaps
Det märkliga är att varje år efter att vi ätit sill och fisk sidan så brukar alltid någon säga
- det skulle räcka såhär..
Men även i år gör vi tydligen samma misstag eller ska vi kalla det frosseri?
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
|||
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
|||
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |||
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |||
29 | 30 | 31 | |||||||
|