rocotopeppers

Alla inlägg under januari 2010

Av Mita - 10 januari 2010 12:26

Söndag och tv4 har ännu inte ringt och det suger fett!

Jag får nog avfärda mig själv som dansstjärna.


Av Mita - 9 januari 2010 08:27

HALLÅ!!!!

HALLÅ!!!!!

Tv4, här är jag ifall att ni nu skulle behöva en ny deltagare till Let's Dance, jag gör allt, sätter på mig dräkter som alla andra ratar, peruker och lösögonfransar, high heels och lösnaglar, you name it..

Jag gör allt bara ni låter mig dansa och känna mig som en stjärna.


Av Mita - 9 januari 2010 08:22

Dagens städtips...skitig micro? lägg några citronskivor i en skål med vatten, kör på full effekt i typ 10-15min, torka sedan ur micron, me en trasa..voj voj, helt ren o luktar sååå gott.

  

Av Mita - 8 januari 2010 17:54

Det blev ingen powernap utan jag tittade på Stjärnor på Slottet där Björn Ranelid var dagens värd.

Jag som många andra (dock till inget försvar) har dömt denna författare utan att egentligen lyssna på vad han säger, jag har aldrig läst en bok som han skrivit utan trillade nog dit i Linda Skuggebråket och tog tyvärr hennes parti utan att vara speciellt insatt.

Men vilken man han är och vilket språk, fantastiskt, jag är mäkta imponerad, han öppnade sig och berättade om det innersta såsom barn och vuxenmobbning, kärleken till hans föräldrar och hur de ställt upp för honom, hans fotbollskarriär och den sanna kämpen att våga och vilja skriva.

En eloge till Björn Ranelid och jag får sätta på mig dumstruten och ställa mig i hörnet en kvart...


Av Mita - 8 januari 2010 15:53

Dagen började bra men innan tolv så todde jag att Belsebub hade landat på min axel, inget gick åt rätt håll.

Fick tillbaka glädjen när jag åkte över bron och fick se fyra stora örnar sitta på isen och mumsa på något, vilken härlig syn!

Nu ska jag ta en powernap för skogspromenad är det inte att tala om, måste hålla mig vaken lite längre ikväll, vill ju gärna se hela "På Spåret".

Av Mita - 7 januari 2010 19:01

Har funderat på hur vi människor hela tiden försöker att förmänskliga hundarna, det ska vara kläder, blingbling smycken, det ska rakas och tupperas, fönas och flätas. Varför kan inte tex en kines få visas orakad i utställningringen, nej då blir det hån och häckel från övriga utställare och vips så åkte man ut på en trea..

Jag menar det är ju faktiskt hundar som ska ligga på sin bädd, naturliga utan den lilla tjocktröjan på sig. De ska utföra sina uppgifter såsom att jaga och vakta bland annat.

Hur många hundar får göra det och framför allt desa små saker som även jag är ägare av, och ja jag rakar kineserna, jag duchar dem och tvålar in fast dock ej så ofta, jag sätter på Bechamel kläder och lägger filten över henne då hon ska sova.

De finns de som bär sina hundar i barnsele, knyter rosa rosetter i frisyren och matar dem med sked. Jag har även tyvärr vill jag säga en "långtbortbekant" i min krets som har blöjor på deras nya valp och där är väl gränsen nådd enligt mig, men det är ju inte jag som ska dömma någon, det är deras lilla ögonsten och vill de ha blöjor på hunden så varsågod.

Nej stå upp för era hundar och låt de vara just det de är hundar!!!!

Fast lite kläder måste jag dock ha på kineserna i vinter      

Av Mita - 7 januari 2010 18:56

Ais är min barndomskamrat från Norrland som jag hittat på fejjan, och är så glad för det.

Hon skriver skönhets och städtips och jag vill dela med mig av hennes braiga tips.


Dagens skönhetstips...när du rakar benen, andvänd balsam i stället för typ rakskum.. benen blir otroligt mjuka.

Av Mita - 7 januari 2010 05:45

Nu har han snart hållt på i en timma med att skrapa plogen mot asfalten på skolgården, det var ett skönt uppvaknande när skopan första drag gnisslade till sådär skönt så att det ilade ner i tandhalsen.

Men jag är väl glad för det, har hunnit med lite morgonbestyr och strykt lite kläder istället för att ligga nerbäddad under täcket.

Ska snart dra på mig storstövlarna och gå ut för att skotta fram en stig så att kinserna kan göra morgonpinken...

Presentation

Senaste inläggen

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Skapa flashcards