rocotopeppers

Alla inlägg under februari 2010

Av Mita - 4 februari 2010 16:51

Dagens solnedgång över ett fruset Kalmarsund

  

Av Mita - 4 februari 2010 05:57

Skaffa en plats där du kan sitta själv i lugn och ro, mot en vägg på en skön pläd eller din bönematta, tänd ett ljus och en rökelse och sätt dig i skräddarställning och låt bara tankarna få vara en stund innan du försöker att rikta tankarna innåt och lyssna på dig själv, har du svårt för att släppa taget så fäst blicken på ljusets låga och se hur lågan formar sig.

Jag har suttit nu i femton minuter, och känner mig så härligt avslappnad och full av energi. Har du kristaller hemma så låt dem gärna vara med!

Att avsluta dagen på spikmatta för att starta upp nästa dag med en skön meditation, kan det bli mycket bättre?

  

Av Mita - 3 februari 2010 19:56

Janis tar alla tuggben så fort kineserna vänder ryggen till, ett i munnen och en liggandes på, se bakom rumpan.

Hon är duktig och har nu sovit två hela nätter i ett sträck, och det är klart under täcket hos husse på hans arm sover man ju som en prinsessa!  

Av Mita - 3 februari 2010 06:02

Nyduschad och blöt i håret inser jag snabbt att jag gjort ett fel val nu på morgonen, det har nämligen kommit så sjukt mycket snö att jag efter skottningen kommer att vara dyngsur i svett. Jag får nöja mig med att musklerna får sitt istället.

Nej, nu ska jag ut och skotta mig fram, får besöka er i eftermiddag istället.

Ta det lungt i trafiken mina vänner!!!

Efter 20 minuters skottande i morgonrock, dunjacka och vinterskor så dröp svetten av mig, en till dusch och sedan jobbdax! 

Av Mita - 2 februari 2010 17:45

Oskar var lite skrotig igår så han gick hem från skolan vid lunch, inatt har han haft jobbigt med hosta och andningen så vi fick en tid på Hälsocentralen i förmiddags, det blev akut cortison inhalator, blodprov och remiss in till Kalmar för lungröntgen. Vår älskling har lyckats med konsstycket att dra på sig en dubbelsidig lunginflammation, så nu blir det vila och skolfritt veckan ut.

Jag lider med honom, har själv legat där och det är inte roligt, som tur är har han en mysig sovkompis.

     

  

Av Mita - 2 februari 2010 06:29

Igår åt vi det som vi egentligen skulle ha ätit idag, det blev färsbiffar på vildsvin, smörstekta kantareller, löksky, kokt potatis och gröna ärtor så idag blir det inte det som vi skulle ätit igår utan ostgratinerad blomkål och tunna skivor brynt kassler. Vad vi skulle ätit igår har jag då blankt ingen aning om.

Jag har fixat matlåda nu på morgonen och det blir en stark grön currygryta med quinoa.

Apropå vildsvinsfärs så har de extrapris på Citygross, svenskt från Åke P, Fågel och Vilt AB för endast 49:- kilot, jag säger som Maria Montazami, TOPPEN!

Av Mita - 2 februari 2010 05:50

Vad är det som händer, är det någon som försöker att kapa mitt Internet, igår var det helt hopplöst att komma ut på kvällen och nu har jag hållt på i en timma.

Congrat Mita, du lyckades!


Av Mita - 1 februari 2010 07:29

Blev jag bönhörd igår??

Idag har vi plusgrader dock bara en men det är ju bättre än ingen=)

Ny månad, dock den värsta vintermånaden enligt Ylle, men det ska vi ändra på, ny vecka och framförallt nya möjligheter.


Det går fantastiskt bra med vovvarna, ska ta en liten längre koppelpromenad idag då vädret tillåter det, det är märkligt hur en valp som aldrig ens haft halsband på sig bara går med i kopplet som hon aldrig gjort annat, det är något speciellt med dogon och att gå fot, det sitter liksom i deras gener, en naturlig fotgångare.

Hoppas att ni får en fin start på veckan   




Presentation

Senaste inläggen

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards