rocotopeppers

Alla inlägg under april 2010

Av Mita - 15 april 2010 05:52

Igår fick jag en skräckupplevelse som berörde mig starkt, jag var ute med vovvarna efter jobbet och gick på ett av mina ställen i skogen.

Efter skogen ner mot vattnet så är det en gigantisk åker som jag brukar släppa hundarna på för där har jag ju full koll både på harar, rådjur och rovfåglar.

Efter ca en timma så vände vi tillbaka mot bilen, innan skogspartiet kopplar jag Janis och då frågar momma om hon ska koppla kineserna, det är lungt svarar jag.

Och vips som en blixt från en klar himmel är båda två spårlöst borta, jag är lugn och sätter igång att ropa och busvissla, efter ca 30 minuter dyker då Cha-Gall upp.

Om vi säger såhär så den totala motsatsen till lugn sköljer över mig, jag börjar att få lite lätt panik då lilla Bechamel aldrig har försvunnit såhär länge innan.

Stora trumman slås igång och Mannen får stänga butiken, vi söker i skogen, uppe vid vägen, nere vid vattnet, i diken, uppe bland träden och nu är jag helt övertygad om att hon är död men jag måste bara hitta henne.

Trettio minuter senare ringer då telefonen och mamma berättar att hon hittat en liten förvirrad söt naken kinesflicka.

Den skräcken och ångesten som jag fick uppleva vill jag inte vara med om igen, fasansfullt, visst det är bara en hund och bla bla bla men detta var MIN upplevelse och den lilla sitter fastnaglad i mitt hjärta.

Hur hon mår och har upplevt har jag ingen aning om men det är inte samma tjej som innan promenaden.

Nästa fina upplevelse av mina älskade hundar fick jag klockan fyra imorse då jag vaknade av att det luktade hundskit, den unga vita hade lyckats att presetera två bautahögar och lite kiss däremellan på golvet i hallen, så det var bara att sätta igång att plocka upp och skura golv.

Amore Perros!

Av Mita - 14 april 2010 06:00

GRATTIS LINA FINA

  

Min systerdotter Lina fyller 18 år idag

Hurra, Hurra, Hurra, Hurra

      

Av Mita - 14 april 2010 05:52

Jag är ju löjligt morgonpigg, vaknar till fåglarnas morgonsång, har fixar och grejat här hemma nu i en timma, kunde jag så skulle jag vilja fördela energin så att det åtminstone var 25% kvar i kroppen efter klockan 20.00, men men...

Nåja, tvätten är struken, lunchsalladen fixad och torsken upptagen ur frysen!

Av Mita - 13 april 2010 19:50

Det om var en underbar tur i skogen som avslutades vid vattnet med lite meditation, samt att jag hade en inre pratstund med mitt kramträd!

 

     

Av Mita - 13 april 2010 06:24

Det ligger en vit frosthinna över hela trädgården och jag tror till och med att jag måste skrapa bilrutan, men vad gör väd det, idag ska det bli strålande sol med massor av plusgrader.

Tänk vad så lite kan göra mig så lycklig, ska in och göra ett bra jobb så att jag med stolthet kan åka hem och ta en lång tur i skogen.

Sedan blir det middag hos mamma, det ska bli hennes hemgjorda palt, tusen ggr godare än landskapsrätten kroppkakor. Det är något jag aldrig gjort och ska nog inte ge mig på det heller, gillar inte kryddpepparsmak i matlagning!

  

Ha en underbart skön tisdag!



Av Mita - 12 april 2010 18:00

Denna tvåmeterhöga buske brukar blomma i januari månad men nu först så står den i full blom, det är någon japans historia som jag inte riktigt har koll på, nu är det endast blomor på kala grenar och på sommaren har den stora täta mörkgröna blad!

  

Av Mita - 12 april 2010 07:31

Jag är så upprörd, så förbannad och äcklad av vad som visades på Kalla Fakta igår, hur fan är det möjligt att män med makt blir kåta av att förnedra och sätta unga tjejjer på plats?

Och att de gör det i grupp är för mig helt jävla horribelt, det är vidrigt, kan riktigt se männen framför mig garvandes i sina gråtoniga kostymer men en liten lina nygg indragen i näsan, kåta som vilddjur för att sedan skada flickorna sexuellt!

Nej kastrera de jävlarna, häng ut dem för allmän beskådning, och låt dem själv känna av på hur kul det är.

Jag blir så upprörd att jag får mord i blicken, jag har ju bara manliga kollegor så idag ska de få stå tilll svars för detta vidrigt manliga beteende, det lär bli en våldsam diskussion på måndagsmötet, sanna min ord!

Av Mita - 11 april 2010 17:56

Var nere och handlade nyss och blir oerhört förvånad över hur folk handlar, här snackas det att folk har det dåligt ställt och vad finns då i varukorgen, jo en herrans massa helfabrikat, färdiga köttbullar, färdig fiskgratäng, stekta pannkakor, grillad kyckling, Dafgårds färdigrätter samt bröd, bröd och en jävla massa pålägg, tvåliters flaskor med läsk och på toppen några chipspåsar!

Jag förstår att det blir dyrt då, det  är ju trevligt och roligt att laga mat, att handla bra råvaror och förädla det på ett bra sätt. I alla tv kanaler är det ju matprogram och även mat i nästan alla tidningar så inspiration saknas ju inte.

Vad är då felet? och kom inte och snacka om tidbrist för den gubben går inte hem här, det tar inte lång tid att laga mat, sedan att man inte kanske är så passionerad som jag är väl en sak men nog måste det väl finns någon i hushållet som har ett litet intresse ialla fall.

Visst köper väl även jag vissa produkter som är av hel eller halvfabrikat men jag vill lova att det kanske innebär 2% av den totala matlagningen.


Presentation

Senaste inläggen

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards