Direktlänk till inlägg 17 maj 2010
Klappa in rökt chipotle på karreskivor, bryn sedan i pannan med smör och olja, häll på tomyambuljong, färsk ingefära i tunna skivor, klyftad gul lök, bitar av ananas och soya.
Låt det brässera i ca en timma, servera med ris och strimlad lättbrynt färsk vitkål som du smaksätter med lite sweet chili och ljus soya.
Härligt fräscha smaker...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||
31 | |||||||||
|