Direktlänk till inlägg 7 juli 2010
Idag lagar jag en kycklingryta med massor av chili, tomat, majs, champinjoner och chilifyllda oliver till det små färskpotatisar och en grönsallad.
Bryn kyckling innerfiléer i bitar, blanda Muttis finkrossade tomater i en gryta med färska coctailtomater, massor av färsk chili (gärna habanera), en burk söta majskorn med fördel Green Giant, kycklingfond, salt soya, nymalen svartpeppar och skivade färska champinjoner. Låt puttra i 20 minuter, häll sedan över kycklingbitarna och häll på en burk med chilifyllda gröna oliver. Det går att söta upp rätten med sweet chili innan servering, glöm saltet för både fonden och soyan är tillräkligt salt.
Låt gå på svag värme i ca 40 minuter, ät och njut!
Rätten är även perfekt att avnjutas i djupa skålar med ett gott nybakat lantbröd.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | ||||||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | |||
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | |||
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | |||
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | ||||
|