rocotopeppers

Alla inlägg under juli 2010

Av Mita - 5 juli 2010 06:30

Duschen avklarad och frukosten likaså, jag sitter då här i bara underkläder och vill verkligen inte ta på mig något mer. Det är nämligen stekhett redan nu, men att åka till jobbet i bh och trosa är nog inte så lämpligt, eller så är det så lämpligt att jag blir hemskickad pga tillfällig sinnesförvirring.

Svåra beslut att ta på morgonkvisten!

ANNONS
Av Mita - 4 juli 2010 18:51

Ni som följer mig vet ju att jag la bort mina nycklar för ex antal veckor sedan, och idag när jag skulle flytta på ett par gummistövlar som stårr ute sedan i vintras så låg nycklarna där i, hur de hamnat där har jag då banne mig ingen aning om.

Men glad är jag   

ANNONS
Av Mita - 3 juli 2010 21:29

Den lilla killen är så gott som återställd, på måndag ska vi ta bort dessa läskiga dräneringsrör.

Ikväll så tog vi en promenad för första gången sedan olyckan, vi gick ner till hamnen för att gå vidare till Dämmet så att Janis skulle få bada, jag spanade och såg att ingen var där, vill inte släppa henne när det är folk runt om.

Precis när vi ska gå fram mot fiskebodarna så ser jag plötsligt en stor schäfer komma farandes upp ur vattnet mot oss, jag skriker då allt vad jag orkar, att snälla koppla hunden, ser nämligen ingen människa.

När hunden väl är framme så är han ganska på, det är en hane och Cha-Gall visar inga tecken på underkastelse så jag ser hela senariot framför mig igen.

Momma som håller Cha-Gall sliter då upp Bechan i famnen för hon börjar att kaxa och jag får tar i schäferns halsband och drar bort honom.

Då under en sten kommer ägaren fram, stenpackad, och sluddrar något om att  hans hund är inte farlig, men jag lovar att om Cha-Gall hade visat det minsta tecken på att vilja gruffa så hade det varit klipp, den hanen hade inte backat en millimeter.

Jag blev så jävla förbannad på ren svenska att även denna fyllbult fick sig en avhyvling som hetta duga!

Och jag som hade hoppats på en lugn och rofylld dag, detta är bara för mycket för mina nerver.

Nu ska jag gå ut och ta ett stort gals vin och titta på den vackra näckrosen som Mannen kom hem med igår!

  


Av Mita - 3 juli 2010 18:28

      

Av Mita - 3 juli 2010 17:51

Glad i hågen så cycklade jag ner till hamnen i förmiddag för att bättra på brännan, vi tiotiden så kommer det tre lite lätt berusade grabbar i ca 30-40 års åldern med två hundar, en Rottis och en Dogo, eftersom jag känner den ena så satte de sig ner en stund för att prata och dricka lite vin, jag är inte den som dömer men att parta och ha hundarna med sig bland badgästerna är väl kanske inte så lämpligt.

Efter en stund så bestämmer sig två att bada och jag får då aggera hundvakt, det sista jag säger inan de går ner i vattnet är att ta det nu för bövelen lungt.

Det går väl inte många minuter innan den ena bara skriker, ring ambulans, jag går då dit för att titta och upp kommer den andra och det fullkommligt pissar blod ur huvudet, vi får upp honom ur vattnet, och jag ringer genast 112.

Med en rottis som är hysterisk i ena kopplet och med mobilen i den andra så pratar jag med SOS, samtidigt som jag försöker få han som slagit huvudet att sätta sig ner vilket damen i luren ber mig. Blodet pissar och ögovitorna syns till och från.

De andra två försöker att pressa för såret för att hondra blodflödet, det ser ut som ett smärre blodbad på trätrallarna.

TROR NI DÅ ATT NÅGON AV DE ANDRA BADGÄSTERNA FÖRSÖKER ATT HJÄLPA TILL? NIX!!!!!!!!!!

Inte någon kommer fram och frågar om de kan hjälpa till och den blödande personen, mitt tonläge och trassel med hundar och mobil så hade det verkligen behövts.

Nä alla låg där på sina jävla badlakan och låtsades som att det regnade.

SKÄMS PÅ ER SVENNABANAN!!!

Nästa gång är det kanske ni som ligger blödande i en hög och behöver hjälp.

Och vet ni vad, då kommer jag att vara där och hjälpa er om jag kan, så det så!


Av Mita - 2 juli 2010 22:40

  

Av Mita - 2 juli 2010 13:42

Gud så tråkigt det är att vara på mattes jobb, ligga på ett ljudlöst kontor med endast en surrande dator och en signal emellanåt, men snart kommer husse med stort H och hämtar mig, då får jag vara ute, ligga bland gitarrer och lyssna på cool musik, knapra på pinnar och bara vara!!

Tur jag har min snutteälg =)

Av Mita - 2 juli 2010 06:11

Vilken strålande morgon, att bli väckt til fågelsång och inse att veckans sista arbetsdag är här.

Och när jag sedan ser hur vädret kommer att bli så inser jag bara hur lyckligt lottad jag är som inte behöver sitta instängd någonstans i helgen, det ska ju bli nästan 30 grader imorgon, en utmärkt dag att tillbringa förmiddagen på stranden!


Igår hände det äntligeng som jag gått och dragit på i åratal, det vidrigt fula kaklet i vårt kök rev jag ner och fick sedan proffshjälp att sätta upp nytt, vi ska fortsätta i eftermiddag så imorgon står det klart.


Hundrapport då!

Nu känns det som att det är helt utom fara för Cha-Gall, han till och med sprang lite ute i morse, känns jätteskönt!

Och Borzoiägarna lyser med sin frånvaro, jag orkar inte bara hålla på att dividera, hade min hund gjort på detta sätt så hade jag självklart tagit mitt ansvar, men mycket vill ha mer.

Angående Bechamels dräktighet så är det för tidigt att säga något ännu men efter alla hängningar så vore det ju märkligt om inget fastnat.


Är ni på öland imorgon och vill höra på två bra musiker så åk upp till Sandviks Kvarn och lyssna på Stranne och Stöckel, tror till och med att det är fri entré.


Jag får önska alla mina bloggläsare en underbart skön helg, glöm inte solskyddsfaktorn och ni med hundar, det kan räcka med ett par minuter i bilen så har du förlorat din bästa vän.

  Presentation

Senaste inläggen

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ rocotopeppers med Blogkeen
Följ rocotopeppers med Bloglovin'

Gästboken!


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se