rocotopeppers

Alla inlägg under september 2010

Av Mita - 5 september 2010 19:04

Det har varit en fantastiskt skön dag, solen har strålat och jag har hunnit med att klippa både gräset och alla rosor. Blev fotosugen framåt eftermiddagen och fick åka in till jobbet för jag hade glömt kameran där, här nedan kommer lite bilder från Färjestadens Hamn.

Inga segel i topp!

Något att fästa båten i innan bryggorna byggdes.

En utslagen ros

Och en knopp.

En svan i bakgrunden.

Vackert så det förslår!                 

Av Mita - 5 september 2010 08:18

Härligt, hade sovmorgon till kvart över sju och har sedan gjort ett antal valkompasser bara för skojskull för att se var jag landar, tre tester, tre olika partier i topp, Piratpartiet, Miljöpartiet och Moderaterna, hmmm.

Tycker att detta är svårt, även om jag kanske sympatiserar i något parti så är jag emot partiledaren och då ratar jag.

Tänk vad bra det vore om man först skulle välja parti och sedan partiledare, då är det ju partiets åsikter jag skulle lyssna på och inte personens, sant men så funkar jag!

Men nu ska jag inte fastna i detta utan istället njuta av vad dagen har att erbjuda.

  


Skön söndag på dig med!!

Av Mita - 4 september 2010 15:17

Idag och imorgon är det Må Bra mässa i Gårdby här på Öland, jag och mamma åkte dit i förmiddags och hade väl egentligen inga förväntningar.

Entré för att komma in på Eksgården kostade 50 kronor, skattade och klara, och vad fick vi då för femtiolappen?

Vi fick erbjudande om att prova på Klangmassage i 15 minuter för 150:-, Thaimassage i 20 min för 200:-, energimassage 15 min 200:-, få din aura tolkad i 10 min för 150:-, hitta ditt inre ljus för 100:-, få en tarotstjärna tolkad inför publik för 300:- eller varför inte köpa en lunch för endast 119:- osv.osv

Alltså vi fick betala för att sedan betala mer, så det blev inget med det.

Jag vet inte om jag vill kalla denna mässa för Må Bra mässa då det enda syftet var att pumpa en på pengar, för du fick alltså INGENTING för femtiolappen.

Tycker det luktar illa!

Av Mita - 3 september 2010 17:03

Idag blev jag glad av att öppna både posten och mailboxen, i ett kuvert låg 1500:- i Rikspresentkort för gott arbete, ett paket innehålande en röd vacker låda från liveit.se med ett presentkort på 2000:- för genomförda kundbesök och i mailboxen ett Grattis för vinst i miljötipstävlingen på jobbet.

Hihi att jag hade skickat in det bästa bidraget är ju HELT otroligt, det är nog ett tecken på att jag måste rösta på miljöpartiet.

Vinsten går i miljöns tecken, en korg med ekologiska produkter samt presentkort på koldioxidsnåla upplevelser i form av bio- och restaurangbesök!

Av Mita - 3 september 2010 11:21

Äntligen fredag igen då får jag väl säga, det har varit en tuff arbetsvecka så helgen kommer till sin rätta.

I eftermiddag ska jag hämta mamma från sjukhuset, hon har permis ända till söndag. Det går verkligen framåt med stormsteg, detta trodde jag då inte för fem veckor sedan vill jag lova.

Så ikväll blir det middag hos oss sedan sover jag hos mamma till imorgon.

Åkte förbi slottet nyss och var bara tvungen att ge er denna bild

Snacka om blått!!!  

Av Mita - 2 september 2010 18:05

Tog mig en tur på lunchrasten ut i skogen, laddad med gummistövlar och svamkorg så blev det en del av rödgul trumpetsvamp, kantareller och svart trumpetsvamp.

Efter jobbet blev det en tur ut i skogen med Mia och hundarna, vi gick en lång prommis och samtalade, Bechamel lyckades skrämma upp ett rådjur så det blev full jakt för den lilla, att hon inte lär sig, vad kan hon göra med ett rådjur, tror knappt att hon skulle klara en skogsmus!

Av Mita - 2 september 2010 06:19

Härliga morgon, en morgontrött Stefan Sundström, en Peller som gör rullader och en pigg Steffo på tv4, solen lyser dock med sin frånvaro utanför, utan det är lite höstgrått med vajjande grenar.


  Finns det inte sol ute så låt det skina inne............



Av Mita - 1 september 2010 18:14

En het indisk gryta med lammfrikadeller i cocosmjölk, Graham Masala, färska cocktailtomater, lök, vitlök, spiskummin, färsk chili och lite till


Presentation

Senaste inläggen

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards