rocotopeppers

Alla inlägg under oktober 2010

Av Mita - 28 oktober 2010 19:03

Jag har beslutsångest om vad vi ska äta imorgon när jag blir äldre, jag har tre val

* krabba men goda såser och nybakat bröd

* sushi och misosoppa

* pizza men stark salami och kronärtsskocka

Vad skulle du valt?

  

ANNONS
Av Mita - 28 oktober 2010 12:45

Jag tror att GUD inte finns, jag tror verkligen det, på riktigt!

Ändå valde jag att idag på lunchen besöka det som hör Herren till nämligen Kalmar Domkyrka.

Fyra ljus tände jag för nära och kära samt skrev en rad i gästboken! Domkyrkan står ju under renovering så det känndes väldigt svalt och känslokallt därinne, har i och försig aldrig besökt en svensk kyrka där jag fått någon typ av nice feeling.

Men minns då jag som sjuttonåring klev in i ett sagolikt buddahtempel på

Sri Lanka, där kan vi snacka feeling!

Det var ett gigantiskt tempel som var inne i en bergsgrotta, helt magiskt.

Den upplyste var gjord direkt i berget, det var den liggande, sittande och stående.

ANNONS
Av Mita - 28 oktober 2010 06:21

Godmorgon, idag var det verkligen frostfritt, + 9,3 grader!

Skönt då slipper jag skrapa rutan och vara orolig för att halka omkring.

Idag blir det en spännande dag på arbete, vi ska få träffa det senasete chefsämnet, det har varit en del ämnen under detta året men det är ingen som klickat, jag håller då tummarna för det bästa!


Idag är det torsdag, imorgon är det fredag!

  


Av Mita - 27 oktober 2010 17:38

Jag har bokat ett möte med två kollegor i södra delen av landet för några veckor sedan och har funderat lite på att det inte kändes riktigt rätt just det datumet så idag så tittade jag i almanackan för nästa år för att kolla att jag skrivit in rätt och det hade jag, men ändå stämde det inte, då tog jag fram bokningen på resan och såg att jag bokat in möte samma dag som vi åker till Thailand, hmm undra vilket jag ska boka av???

Finns det tabletter för ett bättre minne, eller är det kanske bristen på sömn som orsakar mitt virreri?

Och hur hamnade grytlocket egentligen i frysen?

Av Mita - 27 oktober 2010 06:51

Står i duschen och nynnar på Dansa min djävul då jag helt plötsligt ser hur en gigant spindel glimmar till i ögonvrån, jag skriker till och går till attack med duschhandtaget då jag inser att spindeln som glimmade till bara var ett fogkryss som speglade sig i handtaget.

Phu...... 

Av Mita - 26 oktober 2010 17:37

Idag kom ett brev på posten från min arbetgivare och jag måste verkligen säga att det kostar så lite att glädja så mycket, i kuvertet var det två biobiljetter med texten: Du gör ett kanonjobb, samt en Menybiljett för popcocorn och läsk!

Det behöver inte kosta så mycket att uppmuntra sin personal, en liten trisslott, en lunch någon gång eller varför inte en flaska vin när någon har gjort något extra utöver sitt arbete!

Jag kan bara tacka och buga!  

Av Mita - 26 oktober 2010 07:26

Jag blir så förbannad och upprörd på dessa trafikanter som ska äga på morgonen.

Det har varit frost inatt, skrapade rutorna i minst flera minuter, det är halt fläckvis på vägarna och därför tar då jag det lugnt!

När men ska köra på Ölandsbron från Öland mot Kalmar så är det en väldigt skarp högersväng där jag tod det väldigt lugnt, jag körde i 30 och var nöjd med det då jag inte riktigt visste underlaget, kan ju inte provbromsa varje meter!

Vad händer då, jo jag får en Volvo uippkörd i rumpan som blinkar lite lätt med lyset att jag antagligen ska köra fortare för jag kan ju inte flytta på mig, vad händer då?

Jo jag blir så stressad att gaspedalen sakta trycks ner och jag känner mig inte okej med situationen, när vi sedan kommer ut på bron så kör han om mig och på regskylten står tre bokstäver som bildar ordet RAR.


Av Mita - 26 oktober 2010 06:11

Kan en hund ha tvångstankar?

För Janis måste skälla minst en gång rätt ut i tomma intet på morgonpinken eller kan det vara hennes sätt att hälsa kvarteret Godmorgon? Skulle inte tro det!

Apropå detta med skällande så tittade jag på Animal Planet igår om hundar och då presenterades rasen Chinese Crested, en ras som man mycket väl kan ha i lägenhet då de ej skäller!!!!!!!

Jag måste ha missat något, för alla kineser jag träffat på är då riktiga skällpellar, och jag är nog inte ensam om att tycka detta. Sedan är det märkligt att man kör en raspresentation och talar om hur öm hundens hud är, att den måste smörjas hit och dit, men att kineser med mycket crest är nerrakade talar man ingenting om, falsk marknadsföring är vad det är!


Att jag alltid ska spåra ur när jag sätter igång, hoppas verkligen att nattens frost inte får mig av vägen idag, fast största delen är ju över bron, så det ska gå bra!


Presentation

Senaste inläggen

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ rocotopeppers med Blogkeen
Följ rocotopeppers med Bloglovin'

Gästboken!


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se