rocotopeppers

Alla inlägg under oktober 2010

Av Mita - 11 oktober 2010 06:50

Tack Anna för det trevliga samtalet igår, tänk att det är 18 år sedan vi talats vid, det ska bli så roligt att träffa er om några veckor!

Oj vad det ska pratas!!

Nu går vi in i en ny vecka med massor av utmaningar, den första blir hos frisören idag. Sedan har jag massor på schemat denna vecka som kommer att bli riktiga utmaningar för mig, berättar mer sedan.

Min kära morbror kom ner från Kiruna igår så idag blir det älgköttsoppa på menun, så mumsigt, det var 8 år sedan jag träffade honom, galet vad tiden flyger iväg!

  

Det är kanske dags att stanna upp och reflektera lite, precis som Linus min systerson gör här.

Av Mita - 10 oktober 2010 18:44

Idag har vi än en gång frossat i surströmming, dagen bjöd på ett strålande väder så vi kunde sitta ute och äta hos Syster.

Den lilla strömmingsmackan och så lycklig Sys ser ut!

Vi frossade i Oskars och Röda Ulvens strömming, Oskars är en favorit för mig!

Sedan drog vi ut till svampskogen och fick med oss ett gäng med trattisar och trumpetsvamp!

Får önska er alla en skön söndagskväll!  

Av Mita - 10 oktober 2010 09:21

Det ska vara naturligt att tala om sin psykiska ohälsa men tyvärr så är det fortfarande lite hychhychande och skamligt.

Själv lider jag av en släng av panikångest, den lilla djävulen brukar visa sig vid det konstigaste tillfällen, gärna när jag är och handlar i en större affär, mitt på Ölandsbron en solig dag, och IKEA ska vi inte tala om!

Jag har gått i terapi hos den galnaste psykologen jag träffat, han tyckte att jag skulle låta hela attacken löpa linan ut, livsfarligt ansåg jag då jag inte hade lust att flippa mitt på bron, men jag har klarat mig bra än så länge och hans ord har hjälpt mig.

Men att få en ångestattack är som att springa ett marathon, kroppen är helt slut, magen i enorm obalans och nerverna utanpå, inte konstigt att jag är lättskrämd.

Det är okej att må psykiskt dåligt, men sök hjälp, för hjälpen finns därute för att hitta kärna till det!

Av Mita - 9 oktober 2010 15:23

Har varit runt på lite andra bloggplatser men bestämmer mig i dagsläget för att stanna kvar på Bloggplatsen, är lite för bekväm för att byta!

Det är ett underbart väder på ön idag, jag och Sys tog en härlig långprommenad med hundarna på Alvaret, så vacker och rofyllt får man verkligen leta efter.

  

Sedan har jag klippt gräsmattan för förhoppningsvis sista gången för i år, måste ju göra fint då vi får kirunabesök imorgon, min morbror kommer hit och hälsar på.

Nu ska jag börja med kvällens middag, det ska bli Indiskt, Lammstek som jag kör i lergrytan ihop med tomater, vitlök, lök, chili, vindaloopasta och spiskummin i tre timmar, sedan ska jag tärna ner köttet i mindre bitar och blanda i en burk kokosmjölk, till det äter vi basmatiris, linsröra, Naanbröd, sallad och en yoghurtdressing med koriander.

Till dessert, vanilglass med varma chili björnbär.

Syster och Linus kommer på middag ikväll, ska bli så trevligt så!

Av Mita - 8 oktober 2010 07:50

Vad är det som händer, bloggplatsen ser ut som en reklampelare från Eniro!

DAGS ATT BYTA BLOGG................

Av Mita - 7 oktober 2010 18:23

Vissa är som havstulpaner som sätter sig fast i den andra personen utan att vilja släppa greppet, jag gjorde ett besök hos min väninna som blivit misshandlad av sin man och nu har han varit där igen och visat sin låga nivå på mänskligheten genom att panga rutorna på deras gemensamma hus samt att försökte slå henne med ett basebollträ. Som tur var hade hon en vän där som kunde skydda dem och ringa polisen. Han är ett avskum ett slemmigt kryp som inte ska vara ute bland folk, må han vissna som en tistel.

Vänninan måste flytta och har fått skyddad identitet, och jag fick med mig en kär sak från hennes trädgård att pryda min med.  

Av Mita - 7 oktober 2010 18:04

Lågvatten vid Talludden!

Maneterna har kommit, dett var full av dessa slemmiga filurer!

En vissen tistel som vajjade för vinden!

En ensam havstulpan!      


Av Mita - 6 oktober 2010 18:10

  

Presentation

Senaste inläggen

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards