Direktlänk till inlägg 18 oktober 2011
Att kunna gå ut och skörda sin egna persilja i mitten av oktober är ju helt fantastiskt, den ska få blanda sig med den stuvade potatisen som vi ska ha till kvällens isterband, egeninlagda rödbetor och stark senap får göra sällskap!
Jag passade även på att plocka in lite chili som får puttra ihop imorgon med en Chili con Carne som jag ska göra på högrev och oxsvans....
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
|||
10 |
11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
|||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||
31 | |||||||||
|