rocotopeppers

Senaste inläggen

Av Mita - 17 november 2012 09:07

Gosa mer till fikat, festglimmra i mysbyxor, Åh jag vill också ha en snyggare figur, Jag vill vara nöjd men min mjuka mage, Ät dig lugn och smal, Nu vill jag finnas här för min man och mina barn, Min man har fått hälsofnatt, Han vill mer än två ggr i veckan......Hur låter detta??

Jag sitter och läser tidningen Må Bra som jag får i prenumeration av min svärmor, är nog inne på tionde året och tycker att tidningen är trevlig, bra tips och trix.

Men i detta nummer måste det vara någon vikarie som satt rubrikerna, jag menar vem fan vill festglimmra i mysbyxan samtidigt som man ska vara där för sin man och sina barn, eller koka lite varm choklad i lilla snuttekoftan och göra övningar för att hålla kroppen i trim.

Hur ofta får du läsa rubriken, Nu vill jag vara här för min hustru och mina barn, Min fru vill ha sex mer än två ggr i veckan, vad är det för fel på henne, Min kvinna har fått fnatt hon tränar för att hålla sig i form.

Och vadå ät dig lugn och smal, detta eviga tjatande om vikten och smal hit och smal dit och man ska vara så lugn och harmonisk, herregudars, lite temprament är ju bara ett plus......basta!

Godmorgon förresten

Av Mita - 16 november 2012 06:38

Del två av Femtio nyanser, och denna gången är det mörkret, passar ju bra in på just denna årtstid. Den ska släppas idag på Storytel men vem vet kanske servern har kraschat för än har det inte hänt något.

Vad som också är här är ju fredagen, veckans kanske mysigaste dag, det är lite okej att ta en extra lång fikarast, tjata lite mer i korridoren inte för att vi har någon men ändå, byta recept och  helgmys. Det vore kul och mäta effektiviteten på en fredag vs tisdag.

Nu ska jag i alla fall åka över till fastlandet, dra ut lite listor och ägna mig åt inventering, förhoppningsvis med Femtio nyanser av mörker i lurarna!

 

Av Mita - 15 november 2012 06:03

Vilken man, vilken prestation, jag är definitivt inte fotbollsintresserad men det är ju så att jag fäller en tår när mannen, myten och legenden Zlatan gör mål, helt overkligt.


En annan man som också ger en tårar är ju Erik Almqvist men då av helt andra anledningar........

Av Mita - 13 november 2012 15:00

               

Av Mita - 8 november 2012 06:56

Om ett par timmar beger jag mig till landet där det finns fler får än människor (tolkningsfråga)

Jag hoppas verkligen på fyra dagar av totala upplevelser, naturen lär ju vara helt magisk, det ska visst finnas varma källor och stabila hästar som töltar, jag har även hört att de har världens godaste korv med extra allt nere vid hamnen i huvudstaden. Kanske möter jag på en Björk men chansen är väl inte så stor då det går 3 invånare/km²

Kameran är laddad och jag önskar att det kommer en bild på coolaste clownfågeln med sina röda ben

Og ég mun njóta!

Av Mita - 7 november 2012 16:31

Om jag drev en matvaruaffär så skulle jag ge rabatt under vissa tider på dygnet, då skulle fler kanske handla på udda tider. Tanken slog mig idag då jag besökte en butik under lunchen, lite stressad blev jag då köerna växte sig efter hand med, hör och häpna, människor i övre pensionsåldern. Har inte de tid att handla på tider då vi andra arbetar?

Nej då, mitt under lunchen så har pensionärsföreningen möte och handling samtidigt.

Om jag vore handlare så skulle jag kanske lägga på ett par kronor istället mellan 12-13 och 17-19 för tänk vad mycket folk det skulle vara övriga tider, åtminstonne i denna region!

Fast när jag blir pensionär så kanske jag också står mitt i butiken under lunchrusningen och bara njuter av att se stressen, ja ta mig fan det kommer jag att göra!


Av Mita - 7 november 2012 07:27

Att parkera sin bil på en gata framför en garageport och en uppställningsplats där det är körförbud för ej behörig trafik är väl inte det smartaste draget, framför allt inte då det var på VÅR gata och det var jag som blev instängd en onsdagsmorgon i november, rättare sagt den 7 november.

Jag kommer ut nu på morgonen och är som vanligt ute i god tid så därför behöver jag inte stressa, jag sitter i bilen och tänker att jag väntar väl in klanthuvudet, men ingenting händer, tillslut så lirkar jag ut lilla Alfan med risk för att repa både den och den stora svarta volvon. Skriver en lapp i lugnan ro där jag börjar med ett Godmorgon och slutar med lite andra ord, då trippar det ut en kvinna från skolan i min ålder och hade ingen aning om att man inte fick köra ner på gatan och jag ställer då frågan om hon inte heller vet att man ska inte parkera in andras bilar. Hon ber om ursäkt och jag önskar henne en trevlig dag (fast jag hade velat säga något annat men nu ska jag ju vara snäll, lugn och balanserad)

Av Mita - 6 november 2012 06:04

Morgonen började med en hutt blutsaft och en hutt havtornsdryck,  därefter en sväng på FB för att läsa en länkad blogg, och jag satte blutsaften i vrångstrupen.

Jag skrev ju för ett tag sedan om det här hur mycket man ska tala om för en människa, ska man tala om att personen ifråga luktar illa, är för smal, är för tjock o.s.v och fick då rådet av de flesta att låta bli.

Men denna kvinna hon låter verkligen orden inte skröda, rätt eller fel? Folk har ju rätt att ha vilka åsikter de vill, sedan att just jag inte gillar hennes inställning är ju min åsak för vem är väl jag att dömma?


Några rader från fröken Katrin blogg

Varför kör man inte på och bantar ner sig till 55 kilo och vara snygg när man ändå insett vikten att se ut som folk.

Fy fan vad pinsammt för SATS att marknadsföra det här resultatet på en tjej som tränat i 13 år

Feministpropaganda, jävla feministpropaganda


Nu ska jag ialla fall äta min frukost i lugn och ro.......så det så!

Presentation

Senaste inläggen

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se