rocotopeppers

Senaste inläggen

Av Mita - 20 december 2012 10:38

Har du lite muskelvärk, känner dig frusen och samtidigt svettas, ont i magen och allmänt olustig, Grattis, då har du dragit på dig Vinterkräksjukan.

Jag började känna mig småfrusen och olustig igår kväll, muskelvärk och en återkommande smärta i magen, inom loppet ev en timma så låg jag mer eller mindre däckad, har kaskadspytt mest hela natten och får inte behålla något.

Men jag fortsätter att dricka vätska för det onda viruset ska ut på ett eller annat sätt!

Av Mita - 19 december 2012 18:36

Den ljusblå med blinkande slinga och glittrande kulor, under granen vakar buddha

   

Av Mita - 18 december 2012 16:14

Ja jäklar vad här dansas och svansas runt, Behamel beter sig som en liten slyna mitt i höglöpet och uppvaktar både Cha-Gall och kattstackarna Mårten, hon försöker para sig både framifrån och bakifrån. Alice försöker att vara med på ett hörn men då blir det bråk istället.Jag trodde att sexdriften minskade på hanhundar när de är kastrerade men icke i detta fall. Jaja det lär ju ute ske någon olycka i alla fall.....men nu är det färdigt med hanhundar i detta hus.

Av Mita - 18 december 2012 06:28

Både jag och Mannen har ju lyckats att ta till oss åtminstonde en tradition till julen och det är Halländsk lånkål, så vi var på Citygross i söndags och skulle schoppa, där hade det 300 grams påsar med grönkål som kostade 24-25 kronor och eftersom det går åt en del så tyckte vi att priset var alldeles för dyrt. Så om ni ska tillaga grönkål, åk till Lidl, där köpte jag igår två kilo färsk svensk grönkål för endast 26 kronor. Jag har börjat att gilla den affären, de har varje vecka ett nytt landstema med kanonprodukter, sedan hur ägarförhållanderna är eller om det är barnarbetare på lagret, det har jag inte kollat upp ännu men det kommer!

Av Mita - 15 december 2012 13:53

Idag ska jag grava laxen som vi ska äta på julafton och har tittat runt lite på olika recept, ingredienserna är detsamma förutom färgen på pepperkornen, vissa har vit och andra har svart, nu blev valet svårt men jag kanske ska ta hälften av varje sort, hur gravar du din lax?

Till middag ska det bli en favoriträtt i hemmet nämligen lammskav med potatispure, rårörda lingon med chili samt små gröna ärtor, mums. Och så ska jag njuta av kvällens avsnit av Så mycket bättre, kan det bli bättre  

Av Mita - 14 december 2012 08:53

Idag ska jag och kollegorna ha lite julfest på jobbet, vi ligger lågt så det blir pizza och rödvin på kontoret och känner jag grabbarna rätt så kommer de radiostyrda bilarna fram och x-boxspelet.

Jag gillar det, att stanna kvar på jobbet, alla är ju likom hemma då, det behövs ingen struken skjorta eller ett besök på någon restaurang med dignande julbord för att umgås, pizza och rödvin blir svinbra!

Av Mita - 13 december 2012 07:23

Vad fan är det med män runt 40 års åldern som har en Audi, något så vedervärdigt nonchalanta trafikanter har jag nog aldrig stött på. Nu för ett par minuter sedan höll det på att smälla rejält då ett sådant, ursäkta ordet KUKHUVUD, inte följde de svenska trafikreglerna utan jag som men min lilla Alfa som hade förkörsrätt fick stå på bromsen så att varenda lampa i bilen lös! Han ska vara glad att det är mörkt ute så att jag inte såg regnummret, för då hade jag kommit och Sankta Luciat mig på ett kanske inte så trevligt och rofyllt sätt!

Av Mita - 11 december 2012 10:59

   

Men det vore ju bra om hundskrällen ville göra sina behov, nej de bara ligger där som om inget hänt!

Presentation

Senaste inläggen

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se