Direktlänk till inlägg 27 mars 2009
jag får ofta kommentarer över maten jg lagar och det tackar jag allra ödmjukast för, min bakgrund är starkt restaurangrelaterad, har jobbat som kock, kallskänka, bartender, servitris, hovmästare restaurangchef och
food and beverage manager.
Mat är mitt stora intresse bredvid hundar och trädgården, jag älskar att prova på nya rätter och även utforska den svenska köket.
Min pappa var kock/köksmästare och enligt honom var det synd att köpa mågot färdiglagat, det var hemmagjorda korvar, leverpastejer, rökta och torkade skinkor, egenfångad fisk m.m
Jag fuskar idag emellanåt och köper färdiga köttbullar och pulversås och självklart så står jag inte och gör egen korv.
Men mat är en passion och ni som inte har en lergryta...KÖP EN NU
Ett underverk när du ska laga mat..............
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | |||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | |||
30 | 31 | ||||||||
|