Direktlänk till inlägg 10 januari 2013
Detta lagade jag igår och det blev riktigt gott, så har du lite karre i frysen så är det dax att ta upp den nu.
Jag hade tre skivor karre som jag skar i tunna skivor och sedan kryddade jag på med chili, oregano, timjan, viltlök, spiskummin, koriander, paprikapulver och salt/peppar, köttet lät jag sedan stå och dra åt sig kryddorna i två timmar.
Men har du kort om tid så kan du säkert krydda på under stekningen istället.
Fräs sedan på köttet i en het panna, servera med sallad, tomat, gurka, rödlök, fetaost och lite goda pommes om så önskas. En kall sås gjorde jag även till på gräddfil och harissa, gott både till liten och stor!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | 4 | 5 |
6 | ||||
7 |
8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
|||
14 | 15 | 16 |
17 | 18 |
19 | 20 | |||
21 |
22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
|||
28 |
29 | 30 | 31 |
||||||
|