rocotopeppers

Alla inlägg under april 2010

Av Mita - 7 april 2010 19:46

En ny rosa dekoration har landat i lilla kryddlandet, homemade by momma

  

ANNONS
Av Mita - 7 april 2010 19:39

 PÅ tal om himmel hit och dit och på tal om ingenting igen-vad i helsingland håller KATOLSKA kyrkan och deras präster på med? Är dom pedofiler och rumpknullare hela högen? HUR ska man hantera detta? För min egen del så skulle jag skänka bort skiten till djävulsdyrkar!

 

Ja du Lotta, det är ju så gräsligt att man inte riktigt kan förstå vad som händer, sedan att de håller varandra bakom ryggen är ju fasansfullt. Finner inga ord för vad jag känner och kan riktigt inte uttrycka mig i detta ämne med risk för en fruktansvärt dålig svenska och bara en massa svordomar, men jag vet då var jag står i dessa vidriga händelser.

  


ANNONS
Av Mita - 7 april 2010 06:15

Fantastiskt, jag har sovit en hel natt utan spring upp och ner, det ser ut att bli en helt strålande dag idag, vackert väder med sol och åter sol!

Och så ska jag ju få besöka naprapaten idag, bli frisk i ryggen och kan fortsätta med mitt dagliga.

Jag lider verkligen med alla som har svår värk, det måste vara ett rent helvete!


Ni får ha en underbart skön onsdag!!!

Av Mita - 6 april 2010 18:49

Idag har vi haft en strålande solig eftermiddag, jag har kämpat med sekatören och klippt ner en gigantisk ful buske trots ökad smärta i ryggdelen.

Det har hänt mycket på blomfronten i trädgården

        

Av Mita - 5 april 2010 15:50

Såäven idag har solen lyst med sin frånvaro men vad gör väl det när jag fick se de vackra blåsipporna i full blom ute i skogen.

 

Det är svårt just nu att hitta ställen man kan gå på och ha hundarna lösa, det vimmlar nämligen av fågelskådare överallt.

Ikväll ska vi äta något av det godaste jag vet, nämligen nyfångad torsk med skirat smör och pepparrot, vi har ju förmånen att få köpa direkt av en fiskare som levererar direkt hem till dörren, filéad och byxad!

Av Mita - 4 april 2010 16:18

Känner mig grymt rastlös och uttråkad, skulle ha gett mig på fönsterputsning idag men kan knappt inte lyfta högerarmen, det bränner som eld i nacken och skuldran. Grått och mulet är det också, inte ens middag har jag lust att laga, så det får bli ett besök hos Robertos när Mannen och sonen kommer hem.Av Mita - 4 april 2010 08:59

Igår styrde vi kosan mot Runsten och Äggröran, en liten marknad med lokala produkter på östra sidan av ön.

Min högra skuldra tokvärkte och jag ville komma fram snabbt till byns lokala handlare för att köpa någonting som lindrar värken. Jag svänger in på parkeringen vid butiken och där står två småpojkar av utländsk härkomst, bilen parkerar jag inte helt lagligt framför en återvinningskontainer och kliver ur.

Då kommer ägaren till butiken med stormsteg emot mig i gråa mjukisbrallor med jättemagen, gul påskskjorta och tofflor. Ur munnen kommer ett mycket irriterat ljud som säger att endast kunder får parkera här, jag tänder då till, eller rättare sagt jag överreagerar kraftigt och nästan skriker till honom att jag ska in och handla i hans butik. Väl inne i butiken möts jag av halvtomma hyllor, två fnittrande flickor i hucklen, och det var inte för att det är påsk, jag ställer då frågan till en av flickorna som aggerar expedit om de säljer Voltaren.

Hon ser ut som ett frågetecken och jag ger upp då jag inser att svenskan inte är modersmålet, jag går ut ur butiken och ser då pappabutiksägare skrika Ali, Ali typ 150 gånger åt den äldre sonen, där finns även mammabutiksägare med en microvågsugn i famnen, mormor rörandes i grytorna, de sålde Kurdisk mat utanför butiken av två äldre söner som hade en viss likhet med medlemmar

ur Al-Q rörelsen.

Visst är det bra med ett blandsamhälle men om den Handlaren blir kvar i Runsten så är det ordet ödmjukhet och smicker till byborna som gäller, han har även ett pris på hyllan och ett dyrare när varan väl hamnar i kassan, till svar om det säger han att butiken är hans och han bestämmer.

Hela situationen känndes som det var tagen ur en Josef Fares film.

Av Mita - 2 april 2010 19:52

En härlig promenad på ljuva Alvaret

  

Jag och Momma åkte till minneslunden och tände ljus för de som är på andra sidan!

Jag undrar hur denna familj fått tillstånd att ha en familjegrav mitt i skogen, det vore ju så coolt av få avsluta jordelivet mitt i skogen!

Det är fem gravar innanför murarna, graven byggdes upp 1967.

En vacker krokus från trädgården    

Vackert

Mannen med en cigg, Janis och Cha-Gall

          

Presentation

Senaste inläggen

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ rocotopeppers med Blogkeen
Följ rocotopeppers med Bloglovin'

Gästboken!


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se