Direktlänk till inlägg 6 december 2012
Julkryddade tjocka revben med en smaker av clementin, kanel, äpple, katrinplommon, chili, lök, stjärnanis, ingefära och kardemumma. Tror att såsen kommer att bli gudomlig efter skyn av köttet som kommer att få gå minst två timmar i lergrytan, lite brysselkål och kokt potatis till det. Sedan ska jag nog festa till det med ett glas vin för jag har tagit helg!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
|||
10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 |
|||
17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | |||
24 |
25 | 26 |
27 |
28 | 29 |
30 | |||
31 | |||||||||
|