Direktlänk till inlägg 15 december 2012
Idag ska jag grava laxen som vi ska äta på julafton och har tittat runt lite på olika recept, ingredienserna är detsamma förutom färgen på pepperkornen, vissa har vit och andra har svart, nu blev valet svårt men jag kanske ska ta hälften av varje sort, hur gravar du din lax?
Till middag ska det bli en favoriträtt i hemmet nämligen lammskav med potatispure, rårörda lingon med chili samt små gröna ärtor, mums. Och så ska jag njuta av kvällens avsnit av Så mycket bättre, kan det bli bättre
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
|||
10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 |
|||
17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | |||
24 |
25 | 26 |
27 |
28 | 29 |
30 | |||
31 | |||||||||
|