rocotopeppers

Alla inlägg under juli 2010

Av Mita - 13 juli 2010 11:11

Lilla måsungen blev så glad då jag gick ut och vattnade asfalten åt henne, nu sitter hon i den lilla pölen och ruggar upp sig.

Eller rättare sagt jag blev glad för att hon genast gick till vattnet.

Hon eller hon inte vet jag, kan väl vara en hane, eller det heter väl inte hane om fåglar, skit samma!

  

Av Mita - 13 juli 2010 06:28

Det tog 50 minuter, 50 minuter att ta sig över bron, 6072 meter Ölandsbro.

Och för en som gått i terapi för broskräck så var det inte en helt gynnsam upplevelse, om vi säger såhär så visste jag direkt vilket utrymme jag skulle besöka direkt när jag kom hem.

Det blev heller inte något besök på Kackelstugan av olika anledningar men jag gör ett nytt försök idag!  


På hundfronten då.

Janis växer på sig och tar nu lite mer plats, på alla områden.

Cha-Gall kan jag kalla helt återställd, han verkar heller inte tagit stryck mentalt av olyckan, lika kaxig som innan.

Och Bechamel då den lilla argbiggan, hon gjorde igår ett helt oväntat överfall då Janis låg och sov, smög fram och attackerade henne rätt över strupen, Janis vände bara på sig och tänkte nog,

*bit på du lillan, det känns bara som skön massage

Ang parningen så syns det inte så mycket på henne ännu om hon är dräktig, vi är inne i dag 23 från första parningstillfället, men hennes beteende är ju helt annorlunda än innan, men jag har blivit lurad förr, dock inte av henne.


Och det varma och soliga vädret håller i sig, kanonbra för turismen här på ön, då den kan visa sig från den bästa sida, förutom bilköerna då!

Av Mita - 12 juli 2010 06:43

Det är ju inte direkt med glädjeskutt som jag åker in till jobbet idag, det ska bli oerhört varmt och att vara inne på ett kontor med dålig ventilation är inte så lockande. Men jag ska vara glad att jag har ett jobb =)

Vad som är mer lockande är att vi idag jag, sonen, Sys, Linafina och Momma ska åka till Kackelstugan för att äta en god middag och sedan lyssna på Kim Stranne och Lasse Stöckel.


Kram på er och sola med förnuft!

Av Mita - 11 juli 2010 21:10

Efter en lång dag på stranden så satte jag mig på cyckeln för att hojja hem, när jag närmade mig parkeringen vid hamnen så hörde jag ett ynkligt skall. Förstod direkt att det handlade om en hund som satt i en bil och mycket riktigt, i en grå volvo sitter en medelstor svart hund av någon spetsblandning, bakrutorna var nere ca 3 cm och hundstackarn flåsade och saliven rann ur munnen.

Jag smsar direkt bilregistret och får då ett namn på ägaren av bilen och 118118 kopplar mig till ägaren.

Det visar sig att det är sonen som har bilen och mannen jag talar med finns i Kalmar, jag upplyser honom att han har ca 3 minuter på sig att hitta sonen annars pangar jag rutan och gör en polisanmälan.

För att göra en lång historia kort så får jag hjälp av en butiksägare i närheten och vi trycker ner rutan och får ut hunden, efter att jag kylt ner hunden med kallvatten så kommer både ägaren till bilen och ägaren till hunden, det uppstår nästan handgemäng mellan bilägare och butiksägaren.

Hunden räddades och det var det viktigaste, och att jag inte ringde polisen ångrar jag grymt, för dessa människor är inte värda att ens beblanda sig med hundar!

Hundstackaren hade suttit i bilen i nästan 40 minuter och ingen gjorde något fast flera hade sett hur dåligt stackaren mådde, vad är det för jävla fel, snart låser jag in mig och håller mig borta från allt elände, jag kan ju inte hålla truten eller ge f-n i att agera!

  

Av Mita - 11 juli 2010 08:39

Jag undrar vilken hjärnhalva som fortfarande sov när jag klädde på mig till morgonpromenaden?

Ett långt limegrönt linne dagen till ära fick alla rapsbaggar att få fnatt på morgonkvisten, det var jag, Janis, Bechamel, Cha-Gall och 5 miljoner svarta "liftare" som tog ett morgondopp i ett svalt Kalmarsund!


Ha en underbar dag!

  

Av Mita - 10 juli 2010 21:05

Idag har Nun öppnat sin Thairestaurang i Färjestaden, en riktigt mysig krog med öppet kök, självklart var vi där och åt ikväll på premiärdagen.

Maten var smakrik och det var väl tilltagna portioner med bra priser.

     

Av Mita - 10 juli 2010 08:11

Vilken helt underbar morgon, har redan gått en runda med vovvarna och tagit ett morgondopp. Alla fick bada, dock ej frivilligt =)

Nu är det frukost som gäller och sedan ska jag rulla ner till hamnen och lapa sol så länge jag orkar.

Dämmet i Färjestaden, perfekt ställe att bada hundarna på.

Snart morgondopp

Vackert!     

Av Mita - 9 juli 2010 12:46

Då var det lunchdags, jag och Ozzy åkte ner till staden och gick in på The Shy Chicken för att göra vår beställning, det blev friterade kycklingvingar, friterade kycklingklubbor, chili cheese, pommes, coleslaw, chilidipp och jag valde en chicken fajita med allt vad som hörde till.

Påsen packades eller rättare sagt påsarna, vi åkte sedan till Mannens butik för att njuta av lunchen, det var berg av kycking som låg framför oss men min fajita lyste dock med sin frånvaro, jag greppar då telefonen och ringer, Jag ringer och ringer men inget svar så vi börjar att äta på det som fanns.

Efter 40 minuter får jag äntligen tag på ägaren som snällt talar om att jo den ligger kvar här på bänken, jag gjömde att packa ner den.

Han erbjöd sig att komma bort med den, men hallå, vill jag äta en kycklingrätt som legat ute på en bänk i massor med minuter, nej tack sa jag och avböjde.

Jag får åka ner en annan dag i stället och plocka upp min fajita.

Så kära vänner, glöm inte att titta vad som finns i påsen innan ni lämnar stället!

Presentation

Senaste inläggen

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards